pirata juegos de vestir

pirata juegos de vestir 2.3 y versiones superiores

Piraat aankleden spellen app is de meest populaire spel voor zowel meisjes en jongens en tiener die over piraten, eenogige kapiteins, krachtige schepen, en helden die vechten tegen hen hartstochtelijk bent.

Piraat aankleden spellen app is de meest populaire spel voor zowel meisjes en jongens en tiener die over piraten, eenogige kapiteins, krachtige schepen, en helden die vechten tegen hen hartstochtelijk bent.

Piraat aankleden spellen app is de meest populaire spel voor zowel meisjes en jongens en tiener die over piraten, eenogige kapiteins, krachtige schepen, en helden die vechten tegen hen hartstochtelijk bent. Als je houdt van de beroemde piraat van films, met moedige en enge piraten koningen die aanvalt en berooft schepen op zee. Maar onze dress up verhaal is iets anders. We hebben hier dappere piraat jongens. Op dit moment zijn ze aan boord van het schip, en ze zijn echt rommelig. Hun kapitein is gegaan in de mode boutique om wat kleren, laarzen, een aantal leuke sieraden en andere outfits dingen zoals hoeden, zwaarden, ooglapje etc te kopen, omdat ze worden uitgenodigd om grote piraat kleden partij wedstrijd naast de deur Pirate Bay. Hij bracht veel goud, want hij wil de meest elegante bemanning.

Nu hebben we je vragen om te helpen onze piraten jongens om goed te kleden voor vanavond. Dus aarzel niet, opschieten en download dit pretpiraat Aankleden app gratis, en maak de beste mode verhaal. Volg deze top fashion spel en accepteren piraat aankleden uitdaging. Dit is uw kans om te werken als aankleden ontwerper. Ga op en kies piraatjongen je het meest, selecteert koele achtergrond, en beginnen met het werk. Jurk piraat in de nieuwste modetrend kleding, geef uw beste, want hij heeft tot de meest aantrekkelijke, knappe en meest krachtige die nacht te kijken. Gebruik je fantasie, maak combinaties met jassen, broeken, schoenen, laarzen. Kies de juiste hoed voor geselecteerde kapsel. U hebt ingesteld van de tien verbazingwekkende gloednieuwe kapsels. We zetten en een reeks ongelooflijke oorbellen voor onze jongens. Maak je eigen hot modemerk en unieke dress up stijl en misschien een dag je naam zal in de beroemde modebladen. Verkleed je piraten sterren cool uit te zijn, want mooie piraat meisjes zal zijn op het schip partij. Maak ze beroemde celebrity iconen waardig rode loper en mode landingsbaan. Maak een foto van piraat jongen en stel als mode wallparer.

Fashion games gratis zijn voor meisje en jongens van alle leeftijden. Maak uw virtuele mode studio op je smartphone of tablet en improviseren koel modeshow met piraat aankleden gratis spel. Maak een fashion week live op je Android, en makeover deze schoonheid jongens. Deze top dress up games app kan uw virtuele mode leraar om je eigen mode kleren later en voor jezelf te creëren. Word hoogwaardige kleding ontwerper en laten zien aan iedereen hoe om goed te kleden.

Features categorieën:

- 3 modellen

- Hairstyle

- Blouses & vesten

- Broeken

- Schoenen & Laarzen

- Caps & Sjaals

- Mes, sabel, zwaard, haak, pistool

- Kijk, verrekijkers, lantaarn, gouden munten, kaart

- Eye patch, tattoo, oorbellen, ketting

- Achtergronden

je kan:

• Bewaar uw model, neem een ​​foto, gebruik het als achtergrond

pirata juegos de vestir

Download

pirata juegos de vestir 2.3 y versiones superiores